Hvordan gør du din have til et dejligt sted for fugle og andre væsner?

 

I sidste uge skrev vi en blog om naturhaven. En naturhave betyder, at alt er kunstigt så lidt som muligt – så lidt belægning – og at der er plads til planter og dyr. For et par fugle, sommerfugle og pindsvin i haven er rigtig hyggeligt! Og som en ekstra fordel giver du også naturen en hjælpende hånd. Vi viser dig noget lækkert havetilbehør, som du skaber et endnu pænere sted for kræ i din have.

Den naturlige have
Så snart du bliver involveret i havearbejde, åbner der sig en helt ny verden for dig. Der er så mange muligheder og så mange valgmuligheder med hensyn til stilarter i haven! I dag har du alle slags havetilbehør til at style din have på din måde: fra industrielt til moderne og fra landligt til naturligt. Og den naturhave, det vil vi gerne snakke lidt om. Eller endnu bedre, vi viser dig nogle muligheder for at bringe naturen endnu tættere på hjemmet.

Hus til pindsvin
Du har flere måder at få dyr ind i din have på, end du måske tror. Fordi mere og mere grønt i Holland giver plads til bygninger, søger dyrene tilflugt i det sidste stykke jord, der stadig er noget naturligt. Og hvis du vil, kan dette være din have! På den måde er du med til at vedligeholde flora og fauna. Dette pindsvinehus fra Natuurmonumenten er for sødt! Fremstillet i grantræ og afsluttet med klar lak.

Og sådan et fint pindsvinehus. Det er i øvrigt bedst at placere disse et roligt sted i haven, gerne med meget læ. Så har pindsvinene det bedst hjemme.

Fuglebad eller foderplads i din have
Et fuglehus er oplagt, men om sommeren er et fuglebad perfekt. På denne måde kan du se fuglene plaske i vandet, hvilket gør dig glad. Hæng dette fuglebad fra Esscher design!

Dette smukke fuglefodersæt er for smukt til ikke at nævne. Inspireret af rigtige fuglereder.

insekthotel
Generelt er insekter ikke populære, men de har en meget vigtig funktion. Vidste du for eksempel, at hvis insekterne uddør, kan fugle heller ikke overleve længere? Med dette insekthotel har du dem alle sammen: og så skal du ikke kun tænke på fluer, men også mariehøns.

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these