Tropiske planter? Du skal have denne!

Vi har endelig tropiske temperaturer i Holland! Sommeren er meget velegnet til at plante et par store eksotiske planter i haven. Og når sommeren er forbi, sætter du dem bare indenfor. Vidste du, at der endda er tropiske planter, som du kan efterlade udenfor om vinteren? Vi vil med glæde opdatere dig om tropiske planter, der er i top i øjeblikket. Et godt tidspunkt at lære alle de latinske navne!

Der er du i havecentret. Du vil have sådan en stor cool plante til dit hjem. Gerne mindst en meter høj, i en stor gryde. Du vælger selv, hvad du kan lide, og derhjemme tænker du ‘men hvad hedder det igen?’. Det er også meget nyttigt at kende navnet. En dejlig kendsgerning i hvert fald, og så kan du også browse online plantebutikkerne efter dit yndlingseksemplar.

Og ved du, hvad der er så sjovt om sommeren? Du kan endda sætte dem på din terrasse eller altan! De fleste tropiske planter har brug for en temperatur på mindst 15 grader, så hold øje med dette.

monstera
Dette er en af ​​de mest Instagrambare planter. Modeelskere og interiørkendere er begejstrede for denne yndefulde plante, der er hjemmehørende i de tropiske regnskove i Sydamerika. Vælg en med en betydelig højde for maksimal effekt. Denne plante kaldes også hulplante og kaldes også blot monstera på latin. Dejligt og nemt!

monsterabird of paradise blomst
Vi er alle bekendt med blomsten Bird of Paradise. Sådan en orange og lilla skønhed, der straks giver dit interiør et stilfuldt præg. Bare én i en vase er nok! Vidste du, at der også er en plante af dette? Du skal være heldig, at der kommer blomster på dette. Dette kan tage op til et år. Men den er også smuk uden blomster. Det latinske navn? Srelitzia reginae.

guld palme
Dette er en af ​​de mest berømte stueplanter, den gyldne palme eller Chrysalidocarpus lutescens. Du kan blot købe det i Ikea eller et af de mange havecentre. Guldpalmen kommer fra Madagaskar og trives bedst ved en minimumstemperatur på 15 grader.

bananplante
Dette er en meget moderigtig plante, der, som du kan se, også kommer til sin ret i en rattankurv. Denne bananplante kommer fra det bedste fra opdrætteren.

ske plante
Du har sikkert allerede set skeplanten i miniature. Vidste du, at der også findes en udgave af denne i naturlig størrelse? Dens latinske navn er Spathiphyllum.

Trachycarpus Fortunei
Og vi gemte det bedste til sidst. Du kan lade denne plante stå udenfor om vinteren! Meget speciel for en eksotisk plante. Nedenstående model kommer fra 123kamerplanten.com og fås i forskellige højder: fra 165 centimeter til 5 meter!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these