En pergola i din have

 

En pergola i din have er alt andet end uhyggelig. En pergola giver mere dybde i din have og i dag har du alle mulige moderne varianter, med eller uden skyggedug. Men kan du lide den klassiske stil, kan du lige så godt forkæle dig selv. Hvad med en romantisk pergola med et victoriansk havesæt nedenfor? Vi giver dig masser af inspiration til pergolaen i din have!

Moderne pergola
Moderne og elegant. Sådan foretrækker mange boligentusiaster at se pergolaen.

Victoriansk pergola
Eller gå efter romantisk og yndefuldt formet. Denne victorianske pergola bringer gamle tider tilbage til livet. Du ser denne stil i England og også i Amerika. Alle de yndefulde detaljer gør denne pergola til et rigtigt blikfang i haven.

Og hvorfor ikke gå efter en grønmalet pergola? Pynt den med en planteophæng og sæt en masse krukker med masser af blomster og grønt omkring.

Pergola med blomster eller blåregn
Du kan selvfølgelig gøre den endnu mere farverig ved at indramme hele pergolaen med blomsterarrangementer. Her ser du et par pergolaer på række for en ekstra intens effekt.

Pergola i tropisk stil
Dette er mere en baldakin end en pergola, men du forstår billedet. Hvad der er så praktisk ved en pergola, det er meget nemt at fastgøre noget til den, såsom en bambus baldakin i dette tilfælde. Dette giver en tropisk karakter til din have.

pergola tropisk
Igen pergolaen i moderne stil. Det dejlige loungesæt nedenunder gør det komplet.

Rund pergola
Noget anderledes igen. En rund pergola! Dette giver din have mere atmosfære og elegance. Selvom du holder den åben, føles den stadig intim.

Pergola med skyggeklud
Og vi nævnte det et stykke tid. Det er meget nemt at fastgøre en skyggeklud til en pergola. På den måde har du altid nok skygge i de varme sommerdage.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these